Ловля щуки на силікон

07.07.2020

Силіконові приманки користуються популярністю серед рибалок-любителів та професіоналів, особливо серед тих, хто прагне зловити щуку. Це пов'язано з тим, що приманки з силікону дозволяють виконати пошуки риби на глибині водоймища. Крім того, приманки мають демократичні показники вартості і живу гру.

Силіконові приманки відрізняються очевидною перевагою - м'якістю матеріалу. Це означає, що при контакті з силіконом хижі риби не відразу розпізнають обман, в порівнянні зі стандартними залізними приманками. Після того як приманка з силікону потрапляє в пащу риби, рибалка отримує високі шанси на успішний улов.

Розміри приманок

Оскільки щука полює на велику здобич, для риболовлі слід використовувати віброхвости великих розмірів. Безумовно, це не говорить про те, що потрібно купувати тільки великі приманки. Однак дрібні силіконові вироби з великим ступенем ймовірності не принесуть очікуваного результату. Рибалки-професіонали воліють використовувати універсальну модель, яка має довжину десять сантиметрів.

Характеристики гри обраної моделі

Щука відноситься до категорії риб, які вважають за краще неспішну гру приманки. Підбираючи приманку з силікону для лову щуки, слід врахувати, що не всі типи приманок мають подібні характеристики.

При виборі твистеров необхідно підбирати моделі з великою хвостовою частиною. Це дозволить отримати акуратну гру без ривків, що відлякують щуку. У тому випадку, коли рибалка прийняв рішення про використання виброхвоста, буде потрібно масивна і широка приманка. Для того щоб результат риболовлі відповідав очікуванням, слід вибрати якісні приманки.

Інтернет-магазин Дніпро-Свинець пропонує до придбання широкий асортимент силіконових принад, які дозволять досягти поставленої мети. У каталозі представлені тільки високоякісні вироби відвиробника.

Особливості оснащення силіконових принад

Щоб своєчасно адаптуватися під умови риболовлі, рекомендується мати кілька різновидів приманок. Наприклад, при лові на водоймі з чистим дном без корчів рекомендується застосувати трійник в комплекті з приманкою. Це підвищить шанси на успішну підсічку і ловлю риби.

У тому випадку, коли у водоймі спостерігаються корчі і трава, найкращим варіантом будуть приманки зачіпляється типу. З цією метою застосовують гачки офсетного типу и груз всюдихід. З урахуванням вищеописаних ситуацій кожен любитель риболовлі зможе підібрати відповідну оснастку.